Avtal & Service

Kontakta oss

Vi är här för dig – Minimera driftstopp med snabb och pålitlig support när du behöver det mest!

serviceavtal

SAMARBETSAVTAL

Med vårt serviceavtal får företag och organisationer, oavsett storlek eller bransch, får ni en effektiv och trygg lösning för att säkerställa att er elektroniska utrustning och IT-infrastruktur alltid är i toppskick. Vi förstår vikten av driftsäkerhet och snabb respons vid eventuella problem. Genom att samla alla era servicebehov hos oss får ni en enkel och smidig upplevelse, med garanti om snabbt stöd och tekniker på plats samma dag vid behov. Kontakta oss på 08-410 517 77 för att få veta mer om hur våra serviceavtal kan skräddarsys för att passa just er verksamhet och era behov.

Våra samarbetsavtal erbjuder företag och organisationer inom kabel-TV & fibernät möjligheten att samarbeta med en pålitlig partner för att möta framtidens krav. Oavsett om ni är intresserade av fiberinstallationer, TV-service eller installationstjänster av olika slag, är vi redo att bli era samarbetspartners och stärka er verksamhet. Vi arbetar redan med stora aktörer i Stockholm och söker ständigt nya partners för att expandera vårt nätverk. Kontakta oss på 08-410 517 77 för att diskutera hur våra samarbetsavtal kan gynna er och era kunder.

serviceavtal

Med vårt serviceavtal får företag och organisationer, oavsett storlek eller bransch, får ni en effektiv och trygg lösning för att säkerställa att er elektroniska utrustning och IT-infrastruktur alltid är i toppskick. Vi förstår vikten av driftsäkerhet och snabb respons vid eventuella problem. Genom att samla alla era servicebehov hos oss får ni en enkel och smidig upplevelse, med garanti om snabbt stöd och tekniker på plats samma dag vid behov. Ring oss 08-410 517 77 för att få veta mer om hur våra serviceavtal kan skräddarsys för att passa just er verksamhet och era behov.

SAMARBETSAVTAL

Våra samarbetsavtal erbjuder företag och organisationer inom kabel-TV & fibernät möjligheten att samarbeta med en pålitlig partner för att möta framtidens krav. Oavsett om ni är intresserade av fiberinstallationer, TV-service eller installationstjänster av olika slag, är vi redo att bli era samarbetspartners och stärka er verksamhet. Vi arbetar redan med stora aktörer i Stockholm och söker ständigt nya partners för att expandera vårt nätverk. Ring 08-410 517 77 för att diskutera hur våra samarbetsavtal kan gynna er och era kunder.