Professionella elinstallatörer

Klingstedt El utför all sorts el-service, stort som smått åt alla sorters kunder.

Behöver du ett nytt eluttag i lägenheten? Inga problem!

Skall ert företag flytta och ni behöver anpassa era nya lokaler till verksamheten? Vi ordnar det!

Vi har kompetens och kunskap gällande alla områden inom elbranschen och vi är säkra på att kunna lösa de allra flesta behov och önskemål från våra kunder.

El-service för privatpersoner

Vi utför alla typer av elinstallationer för privatpersoner. Allt från mindre arbeten som byte av dimmer, installera uttag , installera lampor m,m till större renoveringar av badrum, kök eller hela renoveringar av lägenheter och villor.

Vi kan även hjälpa till med förslag på belysning, design, placering och produkter.

Elinstallationer för bostadsrättsföreningar

Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare med kraft- och belysningskonsultationer för att få en säkrare elmiljö och större energibesparingar.

Vi projekterar, monterar och driftsätter smarta lösningar för passage- och bokningsanläggningar samt takvärme- och snösmältningsanläggningar för en tryggare och smidigare boende- och arbetsmiljö.

Vi är en mycket mångsidig och flexibel elinstallatör med personal som bryr sig om våra kunder och som är engagerade i sitt arbete. Vi är nöjda först när du som kund känner dig trygg och nöjd med de arbeten vi utför. Vi har givetvis kollektivavtal med Elektriska Installatörsorganisationen EIO.

Företag

Vi samarbetar med flera större byggbolag och utför totalrenoveringar, nyproduktion, lokalanpassningar med mera i hela Stockholmsområdet.

Vi har även ramavtal med Lidingö Stad och Kungliga operan samt flertal serviceavtal med fastighetsägare, fastighetsskötare samt skolor.

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten och utformar avtal efter kundens önskemål.

Inspirerande och professionella lösningar för alla önskemål och behov.

Alltid med våra kunder i fokus.